Termeni si conditii

 

1.         DEFINITII
S.C.SOLENA COM S.R.L, organizata in baza legii romane, cu sediul IN Suceava, str.Grigore Alexandru Ghica, nr.57, cod de identificare fiscala RO 8349848, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J33 /92 /1993.
SITE - Domeniul lenjerii-pat-online.ro si subdomeniile acestuia incluzand dar nelimitandu-se la siteul public disponibil  www.lenjerii-pat-online.ro

2.         DISPOZITII FINALE
2.a. lenjerii-pat-online.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI.
2.b. lenjerii-pat-online.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
2.c.  lenjerii-pat-online.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.


SEO